SIDA HELPLINE 0800 800 033

A început Săptămâna Testării (2021): Unde Comanzi Teste și Unde Te Poți Programa pentru testare HIV/Hepatite

Datorită sprijinului oferit de Coalițion Plus, ARAS continuă și în 2021 promovarea autotestului. Aproximativ 700 de persoane vor putea să primească prin intermediul ARAS teste gratuite la domiciliul, expediate prin curierat rapid. Fiecare colet trimis către destinatari este însoțit de materiale informative și de metode contraceptive oferite cu ajutorul partenerilor business ai asociației, Abbott și Durex.

Pentru comenzi teste administrate acasă, vă rugăm să comandați la adresa www.checkpointaras.ro/ro/SIT2021

Puteți solicita informații suplimentare despre comenzi și proceduri la 0751 010 539

Mai mult, ARAS pune la dispoziția populației trei centre din București, unde în această perioadă, publicul general se poate programa pentru testarea HIV/Hepatite. Programarea telefonică asigură măsurile de siguranță și protecție împotriva COVID-19. Astfel, personalul ARAS are suficient timp să gestioneze fiecare beneficiar al testării gratuite.

Programările se pot efectua :

  1. CheckPoint Aras (zona Cotroceni, metrou Eroilor) la numărul de telefon 0751.010.539,
  2. Centrul de Sănătate ARAS, (str. Ocolului nr.20, zona Stefan cel Mare, metrou Stefan cel Mare) la telefon 0740.303.744
  3. ARAS Titan (zona Titan, metrou Titan sau Republica) la telefon 031.437.80.57

Toate progrămările precum și testările/rezultatele sunt garantate de dreptul la viață privată și confidențialitate. În eventualitatea unui rezultat pozitiv la testele efectuate, ARAS pune la dispoziția beneficiarilor servicii de consiliere, îndrumare și acompaniere.

***

Contribuim la prevenirea răspândirii HIV și la îmbunătățirea sănătății sexuale oferind oamenilor informații de încredere și actualizate. Noi oferim toate acestea GRATUIT, dar este nevoie de timp și bani. Ne puteți sprijini și ne puteți proteja viitorul? Donează aici!

Pentru mai multe informații despre HIV sau dacă ai aflat că ai avut contact cu o persoană infectată cu HIV și nu știi ce să faci, ne poți contacta aici

Pentru serviciile de testare HIV, Hepatite sau pentru solicitarea de prezervative, ne poți contacta aici sau aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *