CENTRUL DE SANATATE ARAS OCOL – ARAS
CENTRUL DE SĂNATATE ARAS OCOL

        Obiectivul Centrului de Sănătate ARAS este acela de a dezvolta servicii de sănătate cu o abordare holistică a vieții, cu scopul de a oferi suport, consiliere și cunoaștere specializată oamenilor pentru a trăi în armonie. Astfel, demersul nostru include pe de o parte medicină generală, psihiatrie, ginecologie, dermato-venerologie și kinetoterapie, iar pe de altă parte nutriție, psihologie și psihoterapie.
Competențele profesionale dobândite de-a lungul timpului în climatul social romanesc și-au găsit rezonanța în programul de tratament substitutiv în cazul adicției de substanțe, alături de programele dedicate adicțiilor. Din 2020 Centrul a devenit  CAIA – Centru de Asistență Integrată a Adicțiilor, obținând toate acreditările necesare.
De asemenea, promovăm prevenirea punând la dispoziția publicului larg posibilitatea testării și consilierii HIV, HBV (hepatita de tip B) și HCV (hepatita de tip C).
În activitatea noastră de educație continuă organizăm cursuri tematice, cu scopul de a facilita demersul de informare și suport în îmbunătățirea sănătății personale, a familiei și a comunității.

Meniu
Sari la conținut